Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe naše online prodavnice. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili bez ograničenja ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). Uslovima se utvrđuju uslovi za korišćenje usluga i servisa kompanije Rush Family od strane fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica. Uslovi usluga i servisa su obavezujući za Rush Family, kao i za sve korisnike, i primenjuju se na sve njihove međusobne ugovorne odnose, izuzev ako se ugovorom Rush Family doo i korisnik ne dogovore drugačije. Ukoliko ne prihvatate ove Uslove, molimo Vas da napustite sajt.
Rush Family doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da povremeno posetite ovu stranicu i proverite da li su se Uslovi promenili od Vaše poslednje posete.
Sadržaj objavljen na sajtu kompanije Rush Family doo, vlasništvo je iste kompanije ili je postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava i može se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.
Rush Family se obavezuje da u granicama tehnički raspoloživih resursa, a u skladu sa svetski priznatim standardima, preduzme sve mere u cilju zaštite integriteta podataka na ovom sajtu i zaštiti integriteta podataka preuzetih od klijenata. Bezbednost ove online prodavnice osigurana je konstantnim praćenjem i kontrolom servera.
Ova online prodavnica se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka drugim sajtovima. Sav sadržaj na ovom sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. Kompanija Rush Family ne snosi odgovornost ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu posećivanjem linkova i stranica koje se ne nalaze na ovom sajtu, kao i na dešavanja na koje objektivno ne može da deluje i koje su van njenih tehničkih mogućnosti.

Prijavite se i obezbedite sebi

10% popusta

za prvu porudžbinu!

Prijava na mejling listu podrazumeva povremeno obaveštavanje o trenutnim akcijama.

Nakon slanja prijave, prvo će Vam stići mejl da potvrdite prijavu, a nakon Vaše potvrde, stićiće Vam zvaničan mejl sa kuponom.