Politika kolačića

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja u okviru naše online prodavnice i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo u kontinuitetu unapređivati naš sajt. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (kolačića). Ukoliko koristite ovaj sajt smatramo da prihvatate upotrebu kolačića.
Kolačići su informacije koje internet stranica koju posećujete šalje Vašem uređaju preko kog pristupate kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo i potrebu. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, mejl, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu. Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na Vašem računaru. Pomenute informacije koje ova stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a možete i da promenite postavke internet pretraživača i da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.
Pomoću kolačića Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih unosite ponovo. Kolačići prilagođavaju sadržaj Vašim preferencijama, te dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom. Uz pomoć kolačića dobijate promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

Prijavite se i obezbedite sebi

10% popusta

za prvu porudžbinu!

Prijava na mejling listu podrazumeva povremeno obaveštavanje o trenutnim akcijama.

Nakon slanja prijave, prvo će Vam stići mejl da potvrdite prijavu, a nakon Vaše potvrde, stićiće Vam zvaničan mejl sa kuponom.