Reklamacija

Ukoliko primetite oštećenja proizvoda ili ukoliko proizvod koji je stigao na Vašu adresu ne odgovara opisu proizvoda koji ste poručili, molimo Vas da nam se javite na mejl kontakt@rushfamily.rs u roku od 48h od primanja porudžbine. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 48h od isporuke biće odbijene kao neblagovremene.
Ukoliko je pošiljka vidno oštećena u transportu niste dužni da je preuzmete, a u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode. U ovom slučaju nas kontaktirajte na mejl kontakt@rushfamily.rs.
Ukoliko proizvod koji ste naručili ne odgovara Vašoj potrebi i želite da ga zamenite za drugi, potrebno je da nas kontaktirate na mejl kontakt@rushfamily.rs u roku od 14 dana od prijema pošiljke. Neoštećen i nekorišćen proizvod u originalnom pakovanju pošaljite na našu adresu i platite poštarinu za slanje. Kada primimo vraćeni proizvod, poslaćemo Vam drugi traženi proizvod. Troškove ponovnog slanja proizvoda snosi kupac. Cena druge porudžbine mora biti barem ista kao cena prve porudžbine. U slučaju da je cena druge porudžbine veća od cene prve porudžbine, kupac je dužan da doplati razliku.
Reklamacijom nisu obuhvaćeni nedostaci koji su nastali kao rezultat pogrešnog korišćenja ili održavanja. U roku od osam dana od prijema reklamacije dobićete odluku o izjavljoj reklamaciji (odluka da li prihvatamo reklamaciju i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije).
U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl. gl. RS br 62/2014) za robu kupljenu preko interneta, imate mogućnost da u roku od 14 dana od prijema porudžbine odustanete od kupovine i zatražite povraćaj novca, koji ste platili pri kupovini proizvoda. Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova slanje proizvoda, koji se vraća usled odustanka od ugovora. Za povraćaj sredstava potrebno je da nas kontaktirate na mejl kontakt@rushfamily.rs. Proizvodi moraju biti neoštećeni i nekorišćeni, u originalnom pakovanju. Potrebno je da ih vratite najkasnije u roku od 14 od kada ste putem mejla javili da odustajete od kupovine.

Prijavite se i obezbedite sebi

10% popusta

za prvu porudžbinu!

Prijava na mejling listu podrazumeva povremeno obaveštavanje o trenutnim akcijama.

Nakon slanja prijave, prvo će Vam stići mejl da potvrdite prijavu, a nakon Vaše potvrde, stićiće Vam zvaničan mejl sa kuponom.