Informacije o dostavi

Po prijemu Vaše porudžbine dobićete automatsku poruku sa potvrdom porudžbine i pregledom kupljenih proizvoda. Ako ne dobijete poruku, porudžbina nije potvrđena. U tom slučaju posetite sajt ponovo i proverite da li su proizvodi ostali u korpi i potvrdite kupovinu. Ukoliko ponovo ne dobijete potvrdu kupovine, javite nam se na kontakt@rushfamily.rs, kako bismo proverili status porudžbine.
Pošiljku prosleđujemo službi PostExpress najčešće istog dana ukoliko je naručena tokom radnog vremena Pošte, ili narednog dana ukoliko je naručena nakon toga. U veća mesta PostExpress dostavlja porudžbine u danu nakon prijema paketa, a za manja mesta je taj rok uglavnom 1-3 dana. Ukoliko je porudžbina izvršena tokom vikenda ili tokom praznika, isporuka se vrši prvog narednog radnog dana. Odgovornost za isporuku pošiljke snosi PostExpress služba.
Ukoliko Vam porudžbina ne stigne u roku dužem od prethodno navedenog, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla na kontakt@rushfamily.rs.
Porudžbine šaljemo PostExpress službom i u slučaju da ne budete kod kuće u trenutku isporuke, kurir će Vam ostaviti potvrdu o dostavi, sa kojom možete podići paket u navedenoj pošti i u navedenom roku.
Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.
Za porudžbine vrednosti do 2.000 RSD trošak dostave snose kupci i on se računa po aktuelnom cenovniku PostExpress službe. Za porudžbine veće od 2.000 RSD dostava je besplatna. U tom slučaju, kupci snose samo trošak prenosa novca (otkupnine) koji iznosi 50 RSD za porudžbine vrednosti do 5.000 RSD, odnosno 1% za veće porudžbine.

Prijavite se i obezbedite sebi

10% popusta

za prvu porudžbinu!

Prijava na mejling listu podrazumeva povremeno obaveštavanje o trenutnim akcijama.

Nakon slanja prijave, prvo će Vam stići mejl da potvrdite prijavu, a nakon Vaše potvrde, stićiće Vam zvaničan mejl sa kuponom.